“Doe mij er nog maar eentje”

Onsmakelijk of gewoon vies bier: 30% van uw klanten besteld iets anders – 60% is weg en die ziet u voorlopig niet meer terug.

Zelf bierleidingen reinigen heeft als groot voordeel dat u een vers vat met bier aansluit op een zojuist door u schoon gemaakte bierleiding, een betere bier smaak is eigenlijk niet mogelijk. Invloed van een vieze bierleiding op de smaak van een tapbiertje is van een niet te onderschatten invloed.

Bierleidingen zelf reinigen waarom zou ik?

Zelf bierleidingen reinigen heeft veel voordelen maar niet iedereen kent ze. Vooroordelen om niet zelf de biertap reinigen zijn veel bekender maar blijken uiteindelijk meestal ongegrond. Alle voor en nadelen van zelf bierleidingen reinigen, spoelen of bierleidingen kuisen zoals onze zuiderburen het noemen komen aan bod.

Waarom toch steeds bierleidingen reinigen.

Alle belangrijke informatie over het waarom van bierleidingen reinigen vindt u hier.

Zelf bierleidingen reinigen bespaart u een leuke duit

Het door een externe partij zoals tap-bierwacht, tap of horecaservice de biertap periodiek laten reinigen is een kostbare zaak. Niet alleen door de jaarlijks stijgende prijzen en de reinigingsfrequentie van elke vier weken ofwel dertien keer per jaar. Maar ook door de verborgen kosten van al het weggespoelde bier wat in de leidingen zit, deze zijn vaak aanzienlijk hoger als het tarief wat de tap-bierwacht, biertap reiniger of leiding kuisfirma’s voor hun diensten rekent.

Zelf bierleidingen reinigen met TappyClean, eigenlijk alleen maar voordelen

  • De aanschafprijs van het complete TappyClean bierleiding reinigingssysteem is vaak beduidend lager dan de jaarlijkse kosten van tap-bierwacht en weggespoeld bier.
  • Het complete geautomatiseerde bierleiding reinigingssysteem wordt bij de vaten opstelling gemonteerd of geplaatst, over de bar loopt alleen maar een schoon slangetje van tapkraan naar de spoelbak afvoer.
  • Door de automatisering neemt het bierleidingen reinigen nauwelijks tijd en kost het weinig moeite om gewoon tussen het servies door even een bierleiding te reinigen. U spoelt geen bier meer weg en kunt de volle 20 – 30 of 50 liter gewoon op tappen