Biertap reiniging en spoelbord voor reinigingsvat

Biertap reiniging en spoelbord met 3 verschillende reinigingsadapters om aan te sluiten op reinigingsvat

€ 219,95
exclusief BTW
Verzendkosten ex BTW € 6,35
Voorraadstatus: op voorraad
Levertijd: 1-3 Werkdagen

Stuk(s)

Dit handige reiniging en spoelbord heeft 3 verschillende reinigingsadapters waardoor je tot wel 3 bierleidingen in één keer tegelijk kunt reinigen met één reinigingsvat.

Desana Max biertap reinigingsmiddel in de bekende zakjes levert 4,5 liter reinigingsoplossing per zakje. Dat is zeker genoeg voor 3 lange of heel veel korte bierleidingen. Door dit reiniging en spoelbord aan te sluiten op jouw bestaande reinigingsvat kun je meerdere bier leidingen tegelijk reinigen. En natuurlijk ook tegelijk uitspoelen.

Voor gemonteerd zijn de meest gangbare reinigingsadapters in NL en BE te weten: Bajonet - Vlakrond en driehoek/KeyKeg Heineken - Grolsch - Gulpener en eenmalige KeyKeg vaten

Overige combinaties op aanvraag voor Veltins of Bavaria of bijvoorbeeld "4 op een rij" voor de fustenkast bierleidingen

Hoe werkt het:

  • Vul jouw reinigingsvat zoals gebruikelijk met 4,5 liter handwarm water en los daar 1 zakje Desana Max in op.
  • Sluit 1 - 2 of 3 bierleidingen aan op het reiniging & spoelbord aan en sluit de koolzuur kraantjes.
  • Neem een (andere) vatkoppeling die op jouw reinigingsvat past en sluit met behulp van een van de verloop stukken de reiniging & spoelplaat aan. Laat de koolzuurslang zitten en het koolzuur kraantje open.
  • Sluit de vatkoppeling aan op het reinigingsvat.
  • Tap nu de te reinigen bierleidingen zoals gebruikelijk door en ga verder met reinigen en uitspoelen zoals je gewend bent.

Levering omvang

1 Reiniging & spoelplaat met voor gemonteerd 3 reinigingsadapters: 1 Bajonet - 1 Vlakrond en 1 driehoek/KeyKeg. +/- 1 meter slang. 2 verloop stukken één voor de ouderwetse 5/8" bieraansluiting en één voor de Flair (3/8") Het past dus altijd!