Geautomatiseerd zelf bierleidingen reinigen, zo gepiept

Zelf bierleidingen reinigen, veroorzaakt geen extra werk met TappyClean

Uw tap-bierwacht in een doosje is in het kort gezegd waar TappyClean voor staat. “Zelf bierleidingen reinigen” is dan ook geen goede omschrijving. Eenmaal aangesloten voert TappyClean namelijk de reiniging voor u uit. Volledig geautomatiseerd: voorspoelen, hoofdwas en uit spoelen, altijd met dezelfde hoge kwaliteit reiniging. Van “zelf bierleidingen reinigen” is met TappyClean dus helemaal geen sprake. U hoeft niet met apparaten te slepen, deze staat dus ook niet bij u op de bar. U hoeft niets af te meten, geen gereedschap nodig en u hoeft er ook niet bij te blijven. Ook het aansluiten op het TappyClean biertap reinigingssysteem is simpel. Het zijn maar een paar eenvoudige handelingen die u en uw collega’s al kennen. De vatkoppeling aansluiten net zoals u een nieuw biervat aansluit. De tweede is op het startknopje drukken. De derde is de tapkraan openzetten. Slechts een paar eenvoudige handelingen dus om “zelf bierleidingen reinigen” moeiteloos en snel uit te voeren, zelfs zonder enige kennis van bierleidingen reinigen.

Het TappyClean bierleiding reinigingssysteem om zelf bierleidingen te reinigen

Bestaat uit eenvoudige voorgewerkte componenten zodat de planning en realisatie in een handomdraai is gedaan. Het hoofdstuk hierbij is de TappyClean hierin zijn de computer en alle sturende en doserende onderdelen gemonteerd. Het tweede gedeelte van het TappyClean bierleiding reinigingssysteem is de ringleiding met daarop aangesloten de zelf sluitende reinigingsadapters. De zelf sluitende reinigingsadapters hebben dezelfde vorm en aansluiting als uw biervaten. U kunt dus zonder gereedschap een vatkoppeling met de bierleiding die u wilt reinigen moeiteloos aansluiten op het TappyClean bierleiding reinigingssysteem. Voordat u de vatkoppeling aansluit kunt u voor een betere reiniging een bierleidingsponsje in de bieropening in vatkoppeling steken.

Plaatsen van een TappyClean bierleiding reinigingssysteem

De meest logische plaats voor het volledig geautomatiseerde TappyClean bierleiding reinigingssysteem is bij de vaten opstelling. Vast gemonteerd op hetzelfde bord waar op uw bier en koolzuurleidingen ook op vast zitten of een mobiele versie die u gewoon tussen de vaten kunt plaatsen. Het is echter ook mogelijk om in een koelcel waarin de biertap installatie staat de ringleiding en groepjes reinigingsadapters helemaal rond de koelcel aan de wand boven de vaten te monteren of slechts op één wand net wat passend is voor uw situatie. Natuurlijk letten wij er dan bij montage op dat u de vatkoppelingen ook daadwerkelijk op de reinigingsadapters kunt aansluiten.

Geautomatiseerd zelf bierleidingen reinigen is geschikt voor alle biertap systemen

Het TappyClean bierleiding reinigingssysteem is geschikt voor alle biertap systemen. Of u nu een tankbiersysteem hebt waarbij op elke bar een of meer tapkranen staan. Of in een lunchroom/restaurant met 2 tapkranen op een fustenkast biertap systeem. 50 – 60 verschillende speciaal bieren in een koelcel met even zoveel tapkranen. 100 tapkranen bij een tapsysteem waarbij de klanten met een speciaal pasje zelf hun bier kiezen en tappen. Of hebt u een zaak vol met taptafels, het geautomatiseerde TappyClean bierleiding reinigingssysteem kan eenvoudig op uw situatie aangepast worden. Ook later kunnen eenvoudig wijzigingen en uitbreidingen worden doorgevoerd.

Wat mag een geautomatiseerd TappyClean bierleiding reinigingssysteem kosten

Vaak zijn de kosten per jaar van een extern reinigingsbedrijf zoals de tap-bierwacht, horecaservice of leiding kuiser. En daarbij de verborgen kosten van het weggespoelde bier tijdens de reinigingen veel hoger dan wat een compleet en volledig geautomatiseerd TappyClean reinigingssysteem inclusief installatie kost. 

Voor hetzelfde geld hebt u dus het gemak van een echte TappyClean 

Cookies: Voor een goede werking van de webshop en analytische (geanonimiseerd) van Google.